Extra’s A2Campus Auteurstool

Wat kunt u doen met de A2CAMPUS Auteurstool

Met de A2Campus Auteurstool kunt u op een eenvoudige manier zowel leerstofmodules als toetsmodules maken. De resultaten van de toetsmodule kunnen worden gekoppeld aan een certificaat. Dankzij de auteurstool kunt u snel aan de slag omdat u zowel op de ontwikkelingskosten, maar ook op de ontwikkelingstijd bespaart.

 

Welke toepassingen

Met de A2CAMPUS Auteurstool kunt u bijvoorbeeld een introductiecursus voor (nieuwe) medewerkers vervaardigen en laten volgen, de visie en kernwaarden van uw organisatie toegankelijker maken, uw opleidingsbeleid opwaarderen en het ziekteverzuim terugdringen.

Maar het allerbelangrijkste is dat u snel uw kennis kunt bijbrengen en uw medewerkers up-to-date kunt houden.

 

Welke extra’s biedt de A2CAMPUS Auteurstool?

Dankzij de duidelijke, intuïtieve werkbalk kunt u uw creatieve ideeën omzetten in realiteit. Voeg er interactieve elementen of games aan toe en realiseer een motiverende leerervaring voor uw medewerkers.

In de modules verwerkt u tekst en afbeeldingen, of interactieve elementen zoals:

  • meerkeuzevragen,
  • invullen van ontbrekende velden,
  • slepen van velden naar de juiste plaats of
  • het beantwoorden van stellingen.

Gebruik geluidsfragmenten, eigen video-opnames of importeer filmpjes van bijvoorbeeld YouTube voor een dynamische cursus.

 

Integratie met LMS

De A2CAMPUS Auteurstool wordt standaard aangeboden binnen het online LMS van A2CAMPUS.

Het is ook mogelijk om deze tool te koppelen aan uw huidige LMS. De door u ontwikkelde modules kunt u daarmee rechtstreeks importeren in uw cursusbibliotheek.

Wilt u meer weten
over A2Campus?

Vraag gratis
een demo aan!

Back to Top