Extra’s Uw eigen instructievideo

Waarom kiest u voor een instructievideo?

Wordt er in uw organisatie regelmatig dezelfde instructies gegeven? Denk ook eens aan een instructievideo.

Eénmaal vertellen en de film kan heel vaak gebruikt worden. Dit is kostenbesparend zowel in uren als in energie. Een instructievideo of een educatieve film instrueert de kijker op een consistente manier en ze kunnen, desgewenst, stukjes film terugkijken.

Een interactieve video kan daarom met het gebruik van E-learning een uitstekende manier zijn om bepaalde vaardigheden van medewerkers te ontwikkelen en te toetsen.

Video is een krachtige manier om interactie tussen bijvoorbeeld een zorgverlener en een cliënt na te bootsen. Naast beeld en geluid kan hiermee bijvoorbeeld ook worden getraind in het non-verbale aspect van de zorgverlening. Dit is een mooie aanvulling op de technische content.

 

Een eigen film of instructievideo maken?

Of het nu gaat om het maken van een bedrijfsvideo, een instructiefilm of een E-learningmodule: Wij staan graag voor u klaar. En het laten maken van een productie is zeer aantrekkelijk.

Afhankelijk van uw wensen is er voor elk budget een mogelijkheid om professioneel voor de dag te komen.

Onze crew bestaat uit een enthousiaste regisseur, cameraman, scriptschrijver, acteurs en een actrice. Samen met u wordt gekeken naar uw wensen en op welke manier u uw organisatie het best in de kijker zet via een video.

 

Welke soorten instructievideo’s zijn er?

Naast ‘real-life’ opnames kunnen wij ook animatievideo’s verzorgen. Animaties zien er aantrekkelijk uit en zijn vaak leuk om naar te kijken. Een animatievideo heeft meer te bieden dan alleen wat leuke plaatjes. Met een achtergrondmuziekje en een prettige Voice-over stem kan zo’n filmpje enorme voordelen bieden voor uw organisatie ten opzichte van andere manieren van communiceren.

Wilt u meer weten
over A2Campus?

Vraag gratis
een demo aan!

Back to Top