Maak kennis met
A2Campus LMS

Door het slim inzetten van het dashboard is in één opslag te zien wat de competenties van het individu, het team en de organisatie zijn en waar de risico’s liggen.

Waarom is een Leer Management Systeem nodig?

Kennisonderhoud en –ontwikkeling is voor organisaties cruciaal. Zeker als het gaat om een tevreden klant en om het beheersen van risico’s. Veelal is het (bij) scholen van medewerkers een kostbare zaak en daarom biedt e-learning hierin een oplossing. E-learning is relatief goedkoop, effectief en flexibel. Om e-learning in te kunnen zetten is een leermanagementsysteem (LMS) noodzakelijk. Daarmee kunt u online opleidingen en trainingen aanbieden aan uw medewerkers en de voortgang en competenties beheren.

 

De voordelen

 • Ideaal plannings-instrument om tijdig goed gekwalificeerd personeel in te zetten in aankomende projecten, zodat uw processen beter zijn geborgd.
 • Snel toegang tot de vaardigheden van uw medewerkers.
 • Uw medewerkers bepalen zelf wanneer én waar ze online de modules en bijbehorende toetsen hiervoor doen.
 • Het maakt uw veiligheidsrisico’s beter beheersbaar.
 • Snel goed beheer in het cursusoverzicht van uw medewerkers.
 • Heldere rapportage dankzij een duidelijk dashboard.
 • Gebruikersvriendelijk.
 • Betaalbaar en besparing van onnodige kosten.
 • Stabiele software-oplossingen.
 • Makkelijk content van onafhankelijke leveranciers of uw eigen content importeren.
 • Kan zowel als een stand-alone systeem of in uw eigen intranet worden geïntegreerd.

 

Wat maakt het LMS van A2Campus uniek?

Het unieke aan dit LMS is dat het leerproces op elk gewenst moment en op elk gewenst niveau in beeld wordt gebracht. Hiermee worden de competenties van het personeel snel zichtbaar.

Door het slim inzetten van het dashboard is in één opslag te zien wat de competenties van het individu, het team en de organisatie zijn en waar de risico’s liggen.

 

Kan A2Campus gekoppeld worden aan uw eigen systeem?

A2Campus is een op Moodle gebaseerd systeem wat snel kan worden geïmplementeerd in de huidige organisatie. Desgewenst wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van een implementatiespecialist. Zo worden knelpunten vermeden en risico’s zoveel mogelijk beheerst.

A2Campus is webbased en kan naadloos worden geïntegreerd in het eigen intranet. Daarmee is het LMS eenvoudig te koppelen met andere databases, zoals een planningssysteem of HR-personeelssystemen. Bijkomend voordeel is dat de gebruikers in hun ‘eigen’ omgeving kunnen leren en trainen. 
Hierbij hoeft dan ook niet steeds opnieuw te worden ingelogd (single sign-on).

Door het inzetten van een ‘slimme’ bibliotheek met leerpaden heeft de gebruiker het overzicht van de cursussen die voor hem of haar relevant zijn voor het vakgebied. Hiermee stimuleert A2Campus niet alleen kennisonderhoud, maar ook kennisontwikkeling.

Wilt u meer weten
over A2Campus?

Vraag gratis
een demo aan!

Back to Top