Allerzorg

A2Campus helpt u met de juiste
Leer Management oplossing

Hoe zorgt u ervoor dat uw visie, uw medewerkers en de kennis op elkaar blijven aansluiten? Dat de kennis van uw medewerker om bevoegd en bekwaam te blijven voor de huidige functie onderhouden blijft? A2Campus helpt u daarbij.

Wat is A2Campus?

A2Campus is een eigentijds Leer Management Systeem. Het is een praktisch leerplatform dat medewerkers, opleiders en managers op een makkelijke manier met elkaar verbindt. Het volgt én begeleidt de opleidings- en trainingsprocessen binnen uw organisatie. A2Campus vormt de link tussen opleidingen, de gebruikers en het management. Managers en medewerkers hebben direct toegang tot de gegevens voor het volgen en beheren van opleidingen, cursussen en certificaten op team- en individueel niveau. A2Campus biedt uitgebreide mogelijkheden om management- en sturingsinformatie te genereren. Het is een zinvolle manier om veel risico’s beheersbaar te maken. Bewaak alles met slechts een paar klikken!

 

Op welke manier kan A2Campus u helpen?

Leren wordt aantrekkelijk wanneer een bedrijf zijn medewerkers 24/7 kan faciliteren met e-learning, inschrijving voor praktijkcursussen en kennisdeling met andere medewerkers. Met ons programma kunt u door middel van een helder overzicht de cursussen van uw medewerkers nog makkelijker beheren. U kunt op een eenvoudige manier cursussen aan uw medewerkers toewijzen. Dit betekent dat de medewerkers naast het volgen van online cursussen, ook uitgenodigd worden om deel te nemen aan een training of praktijkles. Op het zelfde moment kunnen medewerkers hun toegewezen cursussen volgen, toetsen maken en certificaten halen.

 

Welke zekerheden kunnen wij u bieden?

Met A2Campus heeft u altijd 100% zekerheid dat u focus houdt op de deskundigheid en competenties van uw medewerkers. Met een helder dashboard volgt u de trainingen en opleidingen van uw medewerker. U bent up-to-date met de geldigheid van hun certificaten waardoor u in één oogopslag toegang heeft tot hun vaardigheden. Online, altijd, overal!

 

Wat levert een samenwerking met A2Campus u op?

A2Campus verbetert het gebruikersgemak en verhoogt aanzienlijk de effectiviteit van het leren door uw medewerker. A2Campus integreert moeiteloos in uw Intranet waardoor er niet apart in het LMS wordt ingelogd. Dit bespaart u veel tijd en geld.

 

Waarom kiezen voor A2Campus?

Door gebruik van heldere, duidelijke kleuren blinkt A2Campus uit in gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Elke gebruiker ziet in één oogopslag het niveau in beeld gebracht. Veel van onze klanten waarderen dat we meedenken in betaalbare (totaal-) oplossingen op het gebied van kennismanagement en leren. Flexibiliteit en “afspraak is afspraak” scoren hoog bij onze klanten.

 

Met wie gaat u samenwerken?

A2Campus is een onderdeel van A2 Automatisering b.v., een Nederlands IT bedrijf opgestart in 1996. Wij zijn gespecialiseerd in betaalbare en gebruiksvriendelijke e-learning software-oplossingen. Het team van A2 bestaat uit zes enthousiaste, gedreven en kundige ontwikkelaars. Binnen een professionele en collegiale werk- sfeer wordt er dagelijks in teamverband hard gewerkt aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen voor onze klanten. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, zodat u gewaarborgd bent van een optimale samen- werking.

Wij zorgen ervoor dat het e-learningsplatform juist aansluit op uw eigen software. Dit zorgt voor intuïtief en gemakkelijk gebruik.

Wij weten dat wij alleen succesvol kunnen zijn wanneer de klant succesvol is. Daarom stellen wij alles in het werk om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is de met oplossing die wij opleveren.

Wilt u meer weten
over A2Campus?

Vraag gratis
een demo aan!

Back to Top